Be-on-road: český navigační pomocník pro Android

Na začátku tohoto roku jsme vás informovali o novém českém navigačním softwaru Be on road od společnosti Aponia Software  pro mobilní smartphony a PDA. Výrobce sliboval v dohledné době uvedení verze i pro telefony obdařené systémem Android od Googlu a jak slíbil, tak také splnil. Aplikace běží na telefonech vybavených OS Android ve verzi 2.1 a vyšší. V současné době je taktéž ve vývoji verze pro jablečné iPhony, takže uživatelé těchto telefonů se mohou těšit rovněž.

 Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Aplikace se vyznačuje velmi jednoduchým a intuitivním uživatelským prostředím, je velmi rychlá a obsahuje velké množství zajímavých funkcí. Za všechny lze jmenovat zobrazení aktuálního počasí v požadované destinaci, navigaci v jízdních pruzích, či tzv. Messenger. Tento umožňuje Be on road „komunitě“ jednak komunikaci prostřednictvím SMS zpráv, ale co je důležitější – zobrazení polohy vašeho „kolegy“, vybaveného stejným navigačním softwarem. Samozřejmě je tato funkce závislá na povolení všech zúčastněných stran, různých druhů špehování se tak bát netřeba. Výše zmiňované prémiové funkce jsou samozřejmě podmíněny aktivním datovým připojením, samotná navigace ale funguje v režimu offline. Výčet všech funkcí a fíčur této navigace nalezneze na webových stránkách výrobce.

 

Software si lze bezplatně vyzkoušet po dobu 7 dní a pakliže vás zaujme, tak je možné jej následně aktivovat. K dispozici jsou jednotlivé mapy, přičemž pro tuzemské uživatele bude asi nejzajímavější kompletní mapa Evropy. Její neomezená varianta včetně bezplatných budoucích aktualizací vyjde na rozumných 1 379 Kč. Podrobné cenové nabídky naleznete zde. Trial verzi naleznete na Android Marketu pod tímto odkazem.

 Na závěr se ještě podívejme na video, které nám ukáže všechny klíčové vlastnosti softwaru:

 

Diskuze (8) Další článek: Nabídku O2 obohatí v červenci šest novinek

Témata článku: , , , , , , #Android, Kompletní mapa, Špehování, Pro +, Český, Pomocník, Pomoc,