Huawei otevřelo první zákaznické centrum v Česku. Najdete ho v Praze na Národní

Huawei patří celosvětově mezi tři největší prodejce smartphonů a této pozici také přizpůsobuje odpovídající péči o zákazníky. V Česku tak čínská společnost otevírá první tuzemské zákaznické centrum, kde si můžete smartphony značky Huawei nejen vyzkoušet, ale také zakoupit, případně nechat servisovat.

Klepněte pro větší obrázek

Prodejní showroom Huawei můžete ode dneška navštívit v centru Prahy v prostorách obchodního centra Quadrio u stanice metra Národní třída. Interiér je zařízen v moderním stylu, který kombinuje přírodní dřevo s bílou a stříbrnou barvou. Otevřeno bude sedm dní v týdnu včetně nedělí do 21 hodin.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zakoupit zde můžete nejen smartphony z kompletního tuzemského portfolia Huawei, ale také nositelnosti, tablety a originální značkové příslušenství (pouzdra, kryty, obaly, nabíječky, kabely a další). Doplňkovými službami je kompletní servis zařízení a gravírování vzorů pro personalizaci zařízení.

Diskuze (5) Další článek: Do virtuálního světa nejčastěji vstupují Američané. Číňani nechtějí platit za obsah

Témata článku: Huawei, , , , , , , Zak, Značkové příslušenství, Moderní styl, Národní, Zákaz, Národní třída, Quadrio, #Huawei, Zákaznické centrum, Národ, Největší prodejce, Centrum, Stanice metra, Čínská společnost, Cent, Centr, Gravírování,