Mrkněte na první video z mobilního RPG na motivy Harryho Pottera

Na displeje smartphonů se letos dostanou hned dvě hry na motivy brýlatého kouzelníka Harryho Pottera. První hra s názvem Harry Potter: Wizards Unite bude pod taktovkou Nianticu zaměřena na rozšířenou realitu, podobně jako předloňský hit Pokémon Go. Druhá hra se bude nazývat Harry Potter: Hogwarts Mystery, a má se jednat o mobilní RPG, v němž si zahrají známé postavy z knih a filmů.

Takto bude ve zkratce vypadat hra Harry Potter: Hogwarts Mystery:

Na začátku hry si vytvoříte vlastní postavu, se kterou vstoupíte do kouzelnického světa. Následně budete moci prozkoumávat hrad Bradavice a také přilehlé pozemky, plnit úkoly, chodit do výuky a soupeřit s ostatními žáky. Od chvíle, kdy dostanete hůlku, se budete moci učit kouzlit, zajímavým aspektem budou i různé minihry, za které dostanete zkušenosti a postupně si budete vylepšovat všechny vaše základní dovednosti.

Hra si má pamatovat vaše rozhodnutí a podle toho nabídnout skutečně „živý“ herní svět. A jaký bude váš příběh ve škole čar a kouzel v Bradavicích? Fanoušci Harryho Pottera se dočkají v průběhu letošního roku.

Diskuze (3) Další článek: Aplikace pro Android, bez kterých nedokážu žít [Jozef Cmar]

Témata článku: , , , , , Známá postava, Wizards unit, Druhý hra, MOBI, Hogwarts Mystery, První hra, Základní dovednost, Kouzelnický svět, Displej smartphonů, Chvíle, Letošní rok, Brýlatý kouzelník, Motiv, Pozemky, Bradavice, Zajímavý aspekt, První video, RPG, Nianticu,