Sega Forever: kultovní retro hry pro Android a iOS teď stáhnete zdarma

Japonská společnost Sega je z historie známa jako výrobce herních konzolí i jako vývojář kultovních her. Ty si můžete již několik let zahrát na Androidu i iOS, ovšem s blížící se aktualizací, budou všechny tituly k dispozici bezplatně pod záštitou Sega Forever. Na obou platformách si tak budete moci postupně zahrát všechny kultovní retro pecky, které budou k dispozici zdarma.

Překousnout budete muset jen zobrazení reklam, pokud se jich budete chtít zbavit, bude třeba jednorázová platba. Ta ale bude samozřejmě platit na eliminaci reklam vždy jen pro jednu hru. Hned ze startu se do Sega Forever zapojí těchto pět retro titulů, které jsou již nyní na Androidu a iOS k dispozici:

Sega Forever se má však velmi rychle rozšiřovat, Sega slibuje přidání nových free-to-play her každé dva týdny. Nejedná se však o přepracování klasických hitů, nýbrž o „oficiální emulace a portace her“ z konzolových dob Segy, které jsou dodatečně upraveny pro hraní na displejích smartphonů. Mezi úpravy patří online tabulky se nejvyšším skóre nebo třeba ukládání postupu ve hře do cloudu.

Diskuze (1) Další článek: Update pro Samsung Galaxy S8 přináší nečekané změny v liště s tlačítky [oživeno]

Témata článku: , , , , , , , , , BEAST, #Android, Displej smartphonů, Sega Forever, Jednorázová platba, Kultovní hra, Chameleón, Japonská společnost, Hra, Ukládání, Nejvyšší skóre, Dispozice, Sega, Android a IOS, Herní konzole, Ret,