Sony láká na nové Xperie X sérií videospotů

Nejdůležitějšími produkty mobilní divize Sony jsou v první polovině letošního roku smartphony řady Xperia X představené na únorovém veletrhu MWC 2016 v Barceloně. Firma chystá tři nové modely postupně do prodeje (více zde) a natočila také sérií videí, která novinky propagují.

Klepněte pro větší obrázek
Xperia XA bude ze tří novinek nejlevnější a zároveň designově nejzajímavější

Důraz je kladen hlavně na technologii prediktivního hybridního autofokusu u fotoaparátu, díky které už snímky nikdy nemají být rozmazané. Zda se Sony podařilo vylepšit i softwarovou stránku úpravy fotografií, v tuto chvíli nevíme. Podle snímků pořízených předprodukčním vzorkem by ale výsledky měly být lepší než u dosavadních vlajkových modelů řady Xperia Z5.

Dalším zlepšením má projít režim Stamina pro úsporu spotřebovávané energie, díky kterému má smartphone na baterii bezpečně vydržet dva dny. Sony upozorňuje také na design novinek, který je díky ultratenkým rámečkům po stranách displeje nejzajímavější u nejnižšího modelu Xperia XA.

Xperia X Performance

Xperia X

Xperia XA

Diskuze (8) Další článek: Project Tango od Googlu se dostane do smartphonu Lenovo

Témata článku: Sony, , Sony Xperia P, Sony Xperia X, Sony Xperia XA, Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Dual, Nov, Moments, Nejnižší model, #beautiful, Son, Videos, Your Phone, Režim stamina